Yeni ve Süper Bir Tema ile Kaldigimiz Yerden Devam Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir :)
Register to view all the text in posts :)
__________________ OfficaL Web PaGe OnLine -Dünyanın yalan olduğunu bir kez daha anladım.. -Bu sefer öyle bir darbe aldım ki kalkıp toparlanmam zaman alacaq.. -Yada hiç kalkmayacağım yerden.. -Varın gidin yolunuza artıq yanlız kalmaq istiyorum bir başıma.. -Ne sewgiler gerçeq nede insanlar YÜREKLİ.. -Bu dünyada kimseye değer vermiyeceqsin yoqsa gün gelir batırır hançeri sırtına.. -Hiç bir yürek kaldıramaz sewgimi.. Birgün siyah renge sor hep karanlıq İçimi yaqar Bembeyazdım kirlendim*taşlandım yuhlandım bittim Birgün al sancımı çeq gör!..Sinmiş içine Kapanmış ağlar Bir var bir yoq bedenim*tercihimde haqqım Yatar.. Metin ol*yağmur yağsa benim kafama düşer kor Emeqlerimiz ziyan ettin koş toz ol. Üzme beni be ben en bahtı kara şanssızım Geleceğime meraqsızım*ben yalansızım Işıktan rahatsızım... insanoglunun Degeri ßir Kesirle ifade Edilecek Olursa Payı Gerçek Kişiligini Gösterir Paydasıda Kendisini Ne Zannettigini ! Payda Büyüdükçe Kesrin Degeri Küçülür ! Artıq Çok Uzaklardayım..Bir Süre OfLine.. |